banner slika o nama

O nama

Preduzeće KOJAN doo osnovano je 2019 godine u Beogradu. Dugogodišnje iskustvo u Horeca sektoru i upoznavanje Haccp sistema, bilo je potrebno kako bi se stvorila mogućnost realizacije franšize sa dva Evropska dobavljača. KOJAN doo je ekskluzivni distributer renomiranog engleskog proizvođača higijenske opreme PELSIS. KOJAN doo je distributer renomiranog italijanskog proizvođača Infra red grejalica STAR PROGETTI, lidera u ovoj oblasti. Sa pomenutim programima, pokrivamo sve proizvođače hrane, lance marketa kao i HORECA sektor u Srbiji.

Naš cilj

Proizođače artikala koje zastupamo, dugogodišnjom analizom i praćenjem njihovog poslovanja, utvrđivanjem kvaliteta proizvoda i komercijalnih potrošaća, je razlog zašto smo se opredelili isključivo za ta dva brenda STAR PROGETTI (Italija) i PELSIS (Engleska). Pre svega, analizirali smo korisnike ovih uređaja u Evropi, korisnike koji su davali veoma visoke ocene za kvalitet, trajanjem uređaja i ekonomičnost. Upravo naš cilj jeste da našim korisnicima pružimo KVALITETAN I EKONOMIČAN PROIZVOD za svakodnevno poslovanje kao dugoročno rešenje.

HACCAP

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) je sistemska metoda kojom se utvrđuju, ocenjuju i nadziru faktori rizika u proizvodnji, preradi i prometu životnih namirnica. To je niz uzastopnih aktivnosti kojima se, na osnovu analize rizika i preventivnih mera, obezbeđuje proizvodnja zdravstveno i higijenski ispravnih prehrambenih proizvoda.

haccp logo

Koristimo kolačiće da bi Vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici i stvorili ciljano oglašavanje.

Prihvatite samo potrebne kolačiće. Pročitajte više o našoj upotrebi kolačića.